måndag 29 februari 2016

Redigeringen klar


Nu har jag läst, skrivit om, skrivit till, tagit bort, läst igen och hållit på, men nu är jag alltså så klar som jag tror att jag kan bli på egen hand! Ahh, vad skönt! Man blir lite trött på sina egna ord efter ett tag om man säger så. I nästa blogginlägg ska jag nog gå igenom hur min redigeringsprocess ser ut, för det verkar som om många gör på lite olika vis.

Sen är inte manuset ultimat men det här är mitt första manus och jag har lärt mig så himla mycket av att skriva det! Så nästa manus kommer nog bli hur bra som helst :) Det kan väl inte finnas bättre skrivträning än att avsluta ett bokmanus?

Nu blir det nog att låta lite andra personer läsa texten och se vad de säger om den. Jätte jätteläskigt...

2 kommentarer:

  1. Grattis! Det är skrämmande att ge ut sin text till andra, men jag tänker att det är det enda sättet att verkligen bli bättre. Mycket grejer skulle jag aldrig ha fattat om jag inte skulle ha haft nya ögon på texten. :) Ser fram emot ditt redigeringsinlägg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Jo, det är väl så att man behöver andras input och råd för att kunna växa och bli bättre. Men jag kommer sitta på helspänn tills de har läst klart :)

      Radera